• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
24°
1 ay önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Mersin'in Toroslar ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ö. ile tartışan Musa Ö., olayın ardından silahını kullanarak eşi, kayınpederi ve kayınvalidesini öldürdü.

1 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek amacıyla yürütülen kapsamlı çalışmalarına devam ediyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla düzenlenen toplantıda, esnafların sorunlarına çözüm bulma konusundaki kararlılığını vurguladı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), TOBB Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Kurulu ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kadın İş Geliştirme Merkezi (KİGEM) Projesi için Basın Lansmanı düzenlendi. Toplantıda konuşan KMTSO Başkan Yardımcısı Hikmet Gümüşer, “Amacımız, şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacak markaların ortaya çıkmasını desteklemek ve kadın girişimcilerin gelişimini sağlamaktır.” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Hayrullah Mahallesi'nde bulunan bir metruk binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri, evinin bahçesinde yasa dışı kenevir yetiştirdiği belirlenen bir kişiyi gözaltına aldı.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş dahil 14 il için sarı kodlu uyarı yaparak, bu bölgelerde sağanağın etkili olacağını ve vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini duyurdu.

1 ay önce ÜÇÜNCÜ SAYFA

Kahramanmaraş depremine Hatay'da yakalandıktan sonra Bodrum'a göç eden 39 yaşındaki Hüsne Topal, eski eşi tarafından sokak ortasında kurşunlanarak hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

MasterChef Türkiye'nin 24 Temmuz tarihli bölümünde, ana kadroya katılacak 11. isim belirlendi.

1 ay önce Ekonomi

Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar doğrultusunda benzin ve motorin fiyatlarında güncellemeler devam ediyor.