Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kahramanmaraş depreminden kurtulan 39 yaşındaki Hüsne Topal, eski eşi tarafından sokak ortasında kurşunlanarak hayatını kaybetti. Olay, Bodrum'un Geriş Mahallesi 6012. Sokak'ta saat 16:30 sıralarında meydana geldi.

Olayın Detayları

Hüsne Topal'ın eski eşi Hacı Ömer A. (40), evinin önüne gelerek eski eşini dışarı çağırdı. Konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Hacı Ömer A., Hüsne Topal'ı darp etmeye başladı. Topal, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Bu sırada yardımına koşan arkadaşlarından Sedat T. de olay yerine geldi. Ancak Hacı Ömer A., Topal ve Sedat T.'yi silahıyla kurşun yağmuruna tuttu.

Gaziantep'te Şok Edici Cinayet: Karısını Öldürüp Çöpe Attı! Gaziantep'te Şok Edici Cinayet: Karısını Öldürüp Çöpe Attı!

Yardım ve Müdahale

Saldırının ardından Hacı Ömer A. olay yerinden kaçtı. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ancak, 3 çocuk annesi Hüsne Topal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Topal'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sedat T.'nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Arka Plan ve Yakalanma

Çiftin 2021 yılında ayrıldığı, Hüsne Topal'ın Kahramanmaraş depreminin ardından Hatay'dan Bodrum’a yerleştiği ve bu süreçte depremzede olduğu öğrenildi. Olayın ardından Hacı Ömer A., polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Editör: Dilek Nur