7 Eylül Cumartesi günü saat 15:30’da Muş Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Kahramanmaraşspor, rakibine 1-0 mağlup oldu.

Deprem Anısına Siyah Forma

Kahramanmaraşspor, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Depremleri’ni anmak için maçta siyah forma ile sahaya çıktı. Bu özel günün anısına, Kahramanmaraş’ın 3. Lig temsilcisi, maç boyunca forma rengiyle depremin anısını yaşattı. Maçı Muş Vali Yardımcısı Cihat Abukan, Belediye Başkanı Sırrı Söylemez ve diğer yetkililer tribünden izledi.

Kahramanmaraş, Türkiye’nin En İyi Güreşçilerini Ağırlayacak! Kahramanmaraş, Türkiye’nin En İyi Güreşçilerini Ağırlayacak!

İlk Yarıda Temkinli Oyun

Karşılaşmanın ilk yarısı, her iki takımın da temkinli bir oyun sergilemesi nedeniyle golsüz sona erdi. Kahramanmaraşspor ve Muşspor, kontrollü bir futbol oynayarak gol pozisyonu üretmekte zorlandı ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

İkinci Yarıda Penaltı Golü

İkinci yarının başında Muşspor, 52. dakikada penaltı kazandı. Efe Karaoğlu’nun kullandığı penaltı atışı, Muşspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Kahramanmaraşspor, eşitliği sağlamak için rakip kalede birçok pozisyon bulmaya çalıştı, ancak aradığı golü bulamadı. Son vuruşlarda etkisiz kalan Kahramanmaraşspor, maçı 1-0’lık skorla kaybetti.

Takım Kadroları

Muşspor:

11 Olcay Toplu
2 Burak Özsoy
3 Yasin Reis
4 Birhan Vatansever
5 Miraç Türkyılmaz
6 Bünyamin Yavaşoğlu
7 Muhammet Tayyip Taşçı
8 Mustafa Arda Mutlu
9 Emre Kars
10 Ali Osman Karnapoğlu
11 Adem Kıstırak
Yedekler:

Mustafa Bayır
Bilal Özer
Harun Batuhan Ceyhan
Ebubekir Berke Tambay
Emre Aydın
Serdar Yıldırım
Salih Yüksekoğlu
Mıkdat Can Türkmen
Berkcan Cengiz
Kahramanmaraşspor:

1 İlker Günay
2 Muhammet Fatih Yıldırım
3 Efe Karaoğlu
4 Ebu Sıddık Çelik
5 Yakup Alkan
6 Metin Yüksel
7 Akın Akman
8 Halil Yılmaz
9 Cem Çelik
10 Ahmet Arda Çakmak
11 Yusuf Yıldırım
Yedekler:

Enes Çetin
Emirhan Kayalar
Kadir Torbacı
Ayetullah Korkmazer
Tuğkan Kamışoğlu
Umut Karataş
Safa Ali Memnun
Gökhan Tunç
Sarp Tenım
Noyan Öz
Kahramanmaraşspor, yeni sezonda yaşadığı bu mağlubiyeti telafi etmek için önümüzdeki haftalarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Editör: Dilek Nur