Vali Mükerrem Ünlüer’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, esnafın ve sanayi sitesinin dönüşüm projelerinin detayları masaya yatırıldı.

Kahramanmaraş’ta Maarif Modeli Eğitimi: Öğretmenler İçin Yeni Dönem Başlıyor Kahramanmaraş’ta Maarif Modeli Eğitimi: Öğretmenler İçin Yeni Dönem Başlıyor

Toplantı Detayları

Tarih ve Yer: Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı ve Vali Mükerrem Ünlüer'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Müjdat Bayazıt ve çeşitli kurum müdürleri katıldı.

Görüşülen Konular: Toplantıda, Küçük Sanayi Sitesi’nin genel durumu, dönüşüm projeleri, sanayi alanının genişletilmesi ve gelecekteki projeler üzerinde duruldu. Esnafların yaşadığı sorunlar dinlenerek, çözüm önerileri üzerinde tartışmalar yapıldı.

Toplanti 2

Başkan Görgel’in Açıklamaları

Başkan Fırat Görgel toplantıda yaptığı konuşmada, “Esnaflarımızın sorunlarını kendi sorunumuz olarak görüyoruz. En uygun çözümü bulmak için Vali Mükerrem Ünlüer’in önderliğinde kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü için yürütülen projeler devam ediyor ve bu noktada üzerimize düşen tüm sorumluluğu alıyoruz. Hep birlikte Küçük Sanayi Sitemizi yenileyerek, esnaflarımıza daha iyi bir çalışma ortamı sağlayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür eder, toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Sonuç ve Beklentiler

Toplantı sonucunda, Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşüm sürecinin hızlandırılması ve esnafların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretilmesi konularında ortak bir anlayış oluştu. Başkan Görgel ve Vali Ünlüer, esnafların sorunlarını çözme yönündeki kararlılıklarını yineleyerek, projelerin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların süreceğini belirtti.

Editör: Dilek Nur