• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • STERLIN 44,95 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
20°

Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi Haberleri

kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel kahramanmaraş büyükşehir belediyesi gelişmeleri, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Fetih Bulvarı'nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışması tamamlandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki içmesuyu sorunlarını çözmek için kapsamlı bir projeye imza atıyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan bölümleri sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım konforunu artırıyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Arasındaki Ulaşımı İyileştiriyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesine bağlı Geben Mahallesi'nde trafik güvenliğini artırmak amacıyla deforme olan eski köprüyü 6 Milyon TL'lik bir...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ta Yol Yenileme Çalışmaları: Bayazıtlı Mahallesi'nde Kuzey Çevre Yolu Bağlantısı Tamamlandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacağı maç için önemli bir organizasyon düzenliyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin en değerli doğal hazinelerinden biri olan Yeşilgöz'de yeni bir sosyal tesisin yapımına başladı. Bu tesis, kısa...

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kadrosunu güçlendirmek adına yeni bir iş ilanı yayımladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki en yoğun caddelerden biri olan Azerbaycan Bulvarı'nda orta refüjleri rengarenk çiçeklerle süslüyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Euro 2024'te A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile oynadığı son 16 tur maçını, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi...

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşım hizmetlerinde vatandaşlara yönelik yeni bir destek sunarak bazı hatlarda ücretsiz aktarma imkanı getirdi.