Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, araç sirkülasyonunun yoğun olduğu Onikişubat’taki Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak caddenin ulaşım standardının iyileştirilmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş'a Yeni Köprü Geliyor: Deprem Hasarı Gideriliyor! Kahramanmaraş'a Yeni Köprü Geliyor: Deprem Hasarı Gideriliyor!

Av. Mehmet Ali Kisakurek Caddesi 5

Çalışmalar hakkında memnuniyetlerini dile getiren sürücüler ve bölge sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ise şehrin ulaşım standardını artırmak için yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini belirtti.

Av. Mehmet Ali Kisakurek Caddesi 4

Bölge Esnafından Teşekkür

Bölge esnaflarından Erol Duruler, “Yollarımız çok kötü olduğu için ulaşımda büyük sorunlar yaşıyorduk. Araçlarımız sürekli arızalanıyordu. Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun yollarımızı yeniliyor” dedi. Mustafa Özer ise, “Orman Dairesinde esnaflık yapıyorum. Yollarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Önceki halinden eser yok. Yolumuz çok güzel oluyor” diye konuştu. İsmail Arık, “Yollarımız çok bozuktu ancak şimdi çok iyi oldu. Hizmet böyle olur. Fırat Görgel Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilek Nur