6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş'ı her alanda daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizm potansiyelini artırmaya yönelik projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, sadece Kahramanmaraş'ın değil, bölgenin en etkileyici doğal güzelliklerinden biri olan Yeşilgöz'de ikinci etap çalışmaları hızla ilerliyor.

Kahramanmaraş’ ta Öğretmenlik Mesleği Kanunu’nu Protesto edildi Kahramanmaraş’ ta Öğretmenlik Mesleği Kanunu’nu Protesto edildi

Yesilgoz 8

Türkiye'nin en gizemli obruklarından biri olan ve yoğun ilgi gören Yeşilgöz'de, yeni yürüyüş yolları, gölet iskelesi, ahşap köprü, çocuk oyun alanı, kent mobilyaları, büfe ve mangal alanlarının ardından restoran inşasında da önemli bir aşama kaydedildi. Devamında, turizm tesisine yeni sosyal alanlar da eklenecek. Ulaşım imkanlarının iyileştirildiği Yeşilgöz'de yürütülen ikinci etabın tamamlanmasıyla bölgenin turizm potansiyeli ve ekonomik değeri önemli ölçüde artacak.

Proje 1

"Türkiye’nin Dört Bir Yanından Ziyaretçi Çekeceğiz"

Yapılan çalışmaların bölge ve şehir için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, "Yeşilgöz'ün turizm değerini artırmak için başlattığımız ikinci etap çalışmaları hızla ilerliyor. Restoran inşasında önemli bir aşama kaydettik. Kazandıracağımız sosyal donatılarla Yeşilgöz'ün turizm potansiyelini daha da artıracağız. Şehrimizi ziyaret eden misafirlerin sayısını artırarak ekonomimize de önemli katkılar sağlayacağız. Doğal güzelliklerimizi turizme kazandırmak için kapsamlı projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirerek sadece komşu şehirlerden değil, Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçi çekmeyi hedefliyoruz," dedi.

Editör: Dilek Nur