Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında alt ve üstyapı yatırımlarını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini artırmak amacıyla peyzaj ve bitkilendirme çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, Azerbaycan Bulvarı’nda çiçek dikimi, toprak tesviye ve peyzaj uygulamaları gerçekleştirerek orta refüjleri rengarenk çiçeklerle donatıyor. Bu çalışmalar, vatandaşlardan büyük beğeni topluyor.

Azerbaycan Bulvari 4

Kahramanmaraş'ta Bayram Boyunca Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti: 210 Bin Biniş Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Bayram Boyunca Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti: 210 Bin Biniş Gerçekleşti!

“Yeşil Alanların Sayısı Artıyor”

Mehmet Bayanı, “Şehrimizin çiçeklerle donatılması çok güzel. Çiçekler şehrimizi güzelleştiriyor. Ayrıca bitkilerin doğaya da faydası var. Bu çalışmaları çok değerli buluyorum” dedi. Ömer Faruk Çayır ise, “İzmir’de üniversite okuyorum ve Kahramanmaraş’a 5 ayda bir geliyorum. En son geldiğimden bu yana çok şeyin değiştiğini görebiliyorum. Deprem dolayısıyla şehrimizde ağaç ve çiçek gibi bitkiler azalmıştı. Şehir adeta griye dönmüştü. Zaman geçtikçe bu alanda da ileriye gidiliyor ve yeşil alanların sayısı artıyor. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.