Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda yeni şebeke hatlarının imalatı nedeniyle bir duyuru yaptı. 18-21 Eylül 2024 tarihleri arasında, PTT Üngüt Şubesi önündeki bulvarın geliş ve gidiş istikametleri trafiğe kapalı olacak.

Altyapı Çalışmaları Nedeniyle Trafik Düzenlemesi

Şehrin en işlek arterlerinden biri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda gerçekleştirilecek bu çalışmalar, deforme olan altyapı hatlarının yenilenmesi ve yeni şebeke hatlarının kazandırılması amacıyla yapılıyor. Çalışmalar sırasında trafik akışının etkilenmemesi için bulvarın ilgili kısmı belirli tarihler arasında trafiğe kapatılacak.

Mezuniyet Organizasyonu İle Unutulmaz Anılar Sizleri Bekliyor Mezuniyet Organizasyonu İle Unutulmaz Anılar Sizleri Bekliyor

Trafik Uyarıları ve Alternatif Yollar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesini ve alternatif güzergâhların kullanılmasını önerdi. Bu önlemler, trafikte olumsuzluk yaşanmaması ve sürücülerin rahat bir şekilde seyahat etmeleri için alındı.

Editör: Dilek Nur