Kahramanmaraş Havalimanı'na ILS Sistemi Kuruldu: Eylül'de Hizmete Hazır Olacak! Kahramanmaraş Havalimanı'na ILS Sistemi Kuruldu: Eylül'de Hizmete Hazır Olacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya ile oynadığı son 16 turu mücadelesini Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Kümbet Necmettin Gevri Parkı'nda kurduğu dev ekranlarla şehirdeki sporseverlerle buluşturdu. Millilerin 2-1'lik skorla galip gelerek çeyrek finale yükselmesi, Kahramanmaraşlı futbolseverlerde büyük bir sevinç yarattı.

Turkiye Maci 8

Turnuvanın başından bu yana Gürcistan, Portekiz ve Çekya maçlarını da canlı olarak yayınlayan belediye, Avusturya maçını da aynı coşkuyla destekledi. Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Kümbet Necmettin Gevri Parkı'nda kurulan dev ekranlar, futbolseverlere unutulmaz bir atmosfer sunarken, Milli Takımımızın gösterdiği performans büyük bir heyecanla takip edildi. Merih Demiral'ın attığı gollerle alınan galibiyet sonrası şehirde büyük bir coşku yaşanırken, sporseverler canlı yayın desteği için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.