Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trajik olayda, 16 yaşındaki Adem E.Y. alkol alıp kavga ettiği 17 yaşındaki arkadaşı B.Ş.'nin tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Olay, Sarısu Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitedeki dairede gece 01.30 sıralarında gerçekleşti.

Kavga Kanlı Sona Erdi

Adem E.Y. ile B.Ş. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle arbedeye dönüşen olayda, Adem E.Y. karın ve boyun kısmından tabancadan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Adem E.Y.'nin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Kahramanmaraş'ta Metal Fabrikasında Yangın Paniği! Kahramanmaraş'ta Metal Fabrikasında Yangın Paniği!

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Polis ekipleri, olayın ardından apartmandan çıkarken şüpheli davranışlar sergileyen B.Ş.'yi gözaltına aldı. İlk ifadelerinde, B.Ş.'nin bir hafta önce İstanbul'dan geldiği ve Adem E.Y. ile birlikte kaldığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Ş., nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Yeri İncelemesi

Olay yerinde yapılan incelemede, kullanılan tabanca, bir boş kovanın yanı sıra masa üzerinde bir silah bulunmuştu. Hayatını kaybeden gencin vücudunda kurşun giriş çıkışı tespit edildi. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Editör: Dilek Nur