• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • STERLIN 45,32 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.952 %5.44
  • ETHERIUM 2.437 %6.87
23°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Çiğli Mahallesi, 6 Şubat'taki depremler sonrasında büyük bir yeniden yapılanma sürecine girdi. Depremde 300 hanelik köyün 186 konutunun yıkılması sonucunda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bölgeye inşa edilecek 138 modern köy evi için ihale gerçekleştirildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çölyak hastaları için özel olarak üretilen glütensiz ekmek ve kurabiyelerin şehir merkezindeki 8 farklı halk ekmek büfesinde satışına başladığını duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 24 Temmuz Çarşamba günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu ilçelerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yolun deforme olan kısımlarını yenileyerek bölgedeki ulaşım standardını artırıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, (OSB) önemli bir değişiklikle adını ve sektör grubunu yeniledi.

1 ay önce Yemek

Şerbetli tatlılar, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir ve misafir sofralarının vazgeçilmezidir.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Saçaklızade Mahallesi'nde bir apartman dairesinde yaşanan olayda, 27 yaşındaki K.B., erkek arkadaşı 30 yaşındaki Kemal Kuşçu'yu bıçaklayarak öldürdü.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı hazırlıkları sürerken, Başkan Fırat Görgel’den esnaflara müjde var. Başkan Görgel’in talimatıyla fuarda yer almak isteyen esnafların dükkân kira bedelleri %50 oranında indirildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu’nun desteğiyle hayata geçireceği Güneş Enerji Santrali (GES) projesi için ihale sürecini başlattı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile biçerdöver çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.