Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahallelerde ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Onikişubat ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne ulaşım sağlayan ana arterde, deforme olmuş yol kısımları yenileniyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, yolun deforme olan bölümleri kilit parke ile kaplanarak yenileniyor.

Deprem Uzmanı Baki: 'Kahramanmaraş’ta 6 Büyüklüğünde Artçı Bekleniyor!' Deprem Uzmanı Baki: 'Kahramanmaraş’ta 6 Büyüklüğünde Artçı Bekleniyor!'

Kavlakli 4

Konforlu ve Güvenli Ulaşım İçin Adımlar Atılıyor

Yol yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla, Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelecek. Büyükşehir Belediyesi, daha iyi bir ulaşım altyapısı sunmak için yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlamak amacıyla çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği belirtiliyor.

Kavlakli 8

Büyükşehir Belediyesinden Açıklama

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Şehrimizin her noktasında ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yol yenileme çalışmalarımız, vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için titizlikle yürütülüyor" denildi.

Editör: Dilek Nur