Barkod Programı İle İşletmelerde İş Yükü Azalıyor Barkod Programı İle İşletmelerde İş Yükü Azalıyor

6 Şubat’taki "Asrın Felaketi" olarak bilinen depremlerin ardından duraksayan sosyal aktivitelerin canlanması amacıyla, Kahramanmaraş Bilardo İl Temsilcisi, federasyonun takvimine uygun olarak bu şampiyonayı düzenleme kararı aldı. Etkinlik, bilardo sporuna yeniden bir ivme kazandırmayı amaçladı.

Rekor Katılımla Düzenlenen Şampiyonada Dereceler Belirlendi

Kahramanmaraş’ta bir bilardo salonunda gerçekleştirilen şampiyonada sporcular, kıyasıya bir mücadele verdi. Şampiyonanın sonunda, Kahramanmaraş’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek sporcular şu şekilde sıralandı: 1. Balkan Keskinpala, 2. Halil Karatosun, 3. Telat Özdemir ve 4. Tolgahan Döner.

Whatsapp Image 2024 09 19 At 11.57.45

Türkiye Şampiyonası'na Katılacaklar

Dereceye giren bu sporcular, Türkiye Şampiyonası’nda Kahramanmaraş adına yarışma hakkı kazandı. Türkiye Bilardo Federasyonu’nun belirleyeceği takvime göre bu önemli turnuvada yer alacaklar.

Teşekkür Mesajı

Kahramanmaraş Bilardo İl Temsilcisi Ali Osman Yaman, şampiyonanın başarıyla tamamlanmasının ardından katılan sporculara ve destek verenlere teşekkür etti. Yaman, “3 Bant İl Şampiyonası'nı 56 sporcunun katılımıyla başarıyla tamamladık. Bu organizasyonda bizlere destek veren Kahramanmaraş Bilardo Sporunu Geliştirme Derneği’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve tüm sporcularımıza teşekkür ederim. Şampiyon olan sporcularımıza Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilek Nur