• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
24°

Trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan üzücü bir kaza sonucu, 76 yaşındaki Abdullah Purtaş isimli elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Küçük Nacar Mahallesi'nde bugün yaşanan trajik bir olayda, bir traktör uçuruma yuvarlandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yaşanan trajik bir kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü, karşıdan karşıya geçmekte olan bir yayaya çarparak...

ASAYİŞ

Gaziantep-Kahramanmaraş arasındaki TAG Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında, konteyner yüklü bir tır ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde, Erçene yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı.

ASAYİŞ

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Gaziantep TAG Otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 2'si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kurban Bayramı tatilinin ilk üç gününde yaşanan trafik kazaları, 22 kişinin hayatını kaybetmesine ve 4 bin 43 kişinin yaralanmasına neden...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Yedikuyular yolunda meydana gelen trafik kazasında, 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu ikisi bebek olmak üzere 5 kişi yaralandı.