• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
24°

Kahramanmaraş trafik kazası Haberleri

Kahramanmaraş trafik kazası haberleri ve güncel Kahramanmaraş trafik kazası gelişmeleri, Kahramanmaraş trafik kazası ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş trafik kazası fotoğrafları ve Kahramanmaraş trafik kazası haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi takla atan otomobilde sıkışan sürücü yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Karacaoğlan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, seyir halindeki hafif ticari aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Yamaçtepe Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı ve 5 araçta maddi hasar meydana geldi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir sürücü kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek bir apartmanın site duvarından aşağı düştü....

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Çakallı Hasanaga Mahallesi'nde, bir yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Yol Kenarında Yürüyen Yabancı Uyruklu Kişiye Araç Çarptı, Yaya Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta etkisini artıran kar yağışı, Dulkadiroğlu İlçesi Yusufhacılı Mahallesi'nde bir kaza meydana getirdi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bu sabah meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, zincirleme kazaya neden oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Zübeyde Hanım Caddesi'nde, devam eden öğretmen evi inşaatında meydana gelen kaza sonucu bir motosiklet sürücüsü yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.