• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
20°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş iş dünyasının önde gelen isimlerinden Karacasu Tekstil'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fethi Arifioğlu, Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenleyecek. 26 Temmuz Cuma günü Abdülhamit Han Camii’nde, Cuma Namazı sonrası 7 bin kişilik aşure ikramında bulunulacak. Bu etkinlik, şehrin sosyal dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştiriliyor.

1 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinin en işlek arterlerinden biri olan Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'nde kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştirdi. Deforme olmuş yol yüzeyleri sıcak asfaltla kaplanarak, 10 milyon TL’lik yatırımla cadde modern bir görünüme kavuşturuldu.

1 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesindeki kırsal bölgelerdeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli yol yenileme projelerine imza atıyor. Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kırıkkuyu ve Kızıltaş mevkiilerindeki stabilize yollar kilit parke ile kaplanarak yerleşim yerlerinin ulaşımını büyük ölçüde iyileştiriyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Piazza AVM'nin yanında inşa edilecek geçici çarşı projesini duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremin ardından, konut hak sahipleri için önemli bir açıklama yapıldı. 7269 sayılı Kanun çerçevesinde hak sahibi olarak kabul edilen vatandaşların açık borçlandırma işlemleri, 12 Haziran 2024 ile 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1 ay önce GÜNCEL

Deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta önemli bir gelişme yaşandı. Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6 Şubat 2023 depremlerinde Narlı fayının kırılmadığını belirtti ve bu süreçte yeni bir fay hattının ortaya çıktığını açıkladı. Bu yeni fay hattının, Doğu Anadolu Fay Hattı ile bağlantılı olduğu düşünülüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, besicilik yapan 55 yaşındaki Murat Taphasan, ahırında yaşadığı üzücü bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp’a yeni yapay zeka (AI) özelliklerinin eklendiğini açıkladı. Meta AI, Arjantin, Şili, Kolombiya, Ekvador, Meksika, Peru ve Kamerun dahil 22 ülkede kullanılabilir hale geldi. Bu genişleme, sadece coğrafi değil, aynı zamanda dil seçeneklerinde de önemli bir artış sağlıyor.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci kazada, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu ağaca çarpan otomobilin içindeki çift ağır yaralandı. Teslime Nur Yener hastanede hayatını kaybederken, Muhammet Ümit Yener de yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.