Yeni Meta AI ile kullanıcılar, Fransızca, Almanca, Hintçe, İtalyanca, Portekizce ve İspanyolca dillerinde çeviri yapabilecek. Yakında daha fazla dilin ekleneceği belirtiliyor. Şu an için Avrupa dillerinde erişilebilir olan bu özellik, Avrupa’daki kullanıcılar için henüz sohbet robotu erişimi sunmuyor.

Fotoğraf Düzenleme Özelliği:

Kahramanmaraş'ta Sürücüler Dikkat: 12 Eylül'e Kadar Trafiğe Kapatılacak! Kahramanmaraş'ta Sürücüler Dikkat: 12 Eylül'e Kadar Trafiğe Kapatılacak!

Meta AI, kullanıcıların fotoğrafları düzenlemelerini sağlayan yeni bir özellik sunuyor. Kullanıcılar, Meta AI’dan görüntü üzerinde değişiklik yapmasını isteyebilir, örneğin öğe ekleyebilir veya kaldırabilir, renkleri ayarlayabilir ve kompozisyonu değiştirebilirler. Bu özellik şu anda İngilizce olarak sunulsa da, diğer dillerde de yakında kullanıma sunulacak.

"Imagine Yourself" Özelliği:

Mark Zuckerberg, Meta AI’daki "Imagine Yourself" özelliğini de tanıttı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, "Imagine me" yazarak ve istedikleri senaryoyu tanımlayarak çeşitli kıyafetler ve ortamlarda kişiselleştirilmiş görüntüler elde edebilecek. Şu an ABD’de beta olarak mevcut olan bu özellik, diğer bölgelere ve dillere de yayılacak.

Ayarlar ve Sıfırlama:

Kullanıcılar, Meta AI sohbet robotu ayarlarında fotoğrafları yönetebilir ve gerektiğinde sıfırlayabilir veya silebilirler.

Meta AI’nin bu yeni özellikleri, Android için Google Play Store ve iOS için App Store üzerinden WhatsApp’ın en son güncellemelerini yükleyen bazı kullanıcılar tarafından şimdiden kullanılabiliyor ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulacak.

Editör: Dilek Nur