• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • STERLIN 45,17 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.300 %4.04
  • ETHERIUM 2.398 %3.56
19°
1 ay önce GÜNCEL

Sokak Hayvanlarına Yönelik Düzenlemeler İçeren Kanun Teklifi Komisyondan Geçti.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, kadın sürücü hafif ticari aracıyla markete daldı.

1 ay önce Ekonomi

Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 59 kuruşluk bir indirim gelmesi bekleniyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimler akaryakıt fiyatlarını etkilerken, bu indirimin ardından Kahramanmaraş'ta motorinin litre fiyatı 44 lira 8 Kuruşa düşecek

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde görev yapan Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Daire Başkanı olarak atanmasının ardından şehre veda etti.

1 ay önce GÜNCEL

Cildin sağlığını ve görünümünü korumak ve iyileştirmek amacıyla çeşitli yöntemlerden faydalanılan cilt bakımı, son derece kapsamlı bir süreçtir.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı Büyüktatlar Mahallesi'nde gerçekleşen düğünde silah kullanılmasının ardından, jandarma ekipleri geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Döngel Mahallesi'nde, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin izleri hala görülüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Cimikanlı Mahallesi kırsalında, Bahar Çöçelli ve kuzeni İlhan Halıgür tarafından kurulan büyük ve küçükbaş hayvan çiftliği, bölgedeki besicilik anlayışını modern bir yaklaşımla yeniden şekillendiriyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Şehit Çavuş Mahallesi'nde bir apartmanın üçüncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının hemen ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri hızla sevk edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş, yüzölçümünün yüzde 36'sı ormanlarla kaplı olan bir il olarak, yeşil alanlarının korunmasına büyük bir özen gösteriyor. Orman yangınlarına karşı etkin bir mücadele yürütülen bu süreçte, “üçüncü göz” olarak adlandırılan gözetleme kuleleri ve yapay zeka destekli kameralar, bu titiz çalışmanın bel kemiğini oluşturuyor.