Dr. Fatih Çelikkaya, 11 Ağustos 2022'de Dulkadiroğlu Kaymakamı olarak göreve başlamıştı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremine ailesiyle birlikte şehirde yakalanan Çelikkaya, depremin ardından gece gündüz demeden Dulkadiroğlu'ndaki vatandaşlar için çalıştı. Şehrin yeniden ayağa kalkması için büyük çaba gösterdi.

Yeni Görev ve Ayrılık

2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı. Dr. Çelikkaya, Kahramanmaraş'a veda ederken, şehirdeki son depremzede kaymakam olarak görevini tamamlamış oldu.

Kahramanmaraş’ta 50 Bin Ton Yaş Biber Hasadı: Maraş Biberi Üretimde Üçüncü Sırada! Kahramanmaraş’ta 50 Bin Ton Yaş Biber Hasadı: Maraş Biberi Üretimde Üçüncü Sırada!

Çelik Kasaların İçinden Tarihi Hazine Çıktı! (17)

Veda ve Yeni Başlangıç

Kahramanmaraş halkına ve meslektaşlarına veda eden Çelikkaya, görev süresi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Yeni görevine başlamadan önce yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ta görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.

Editör: Dilek Nur