• DOLAR 34,09 %0.19
  • EURO 38,10 %0.07
  • STERLIN 45,36 %0.07
  • ALTIN 2.841,76 %0.44
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.588 %2.43
  • ETHERIUM 2.506 %4.1
22°
2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, rezerv alan içerisinde kalan bölgede faaliyetlerine devam eden esnaflar için Piazza AVM yanında yeni bir geçici çarşı kurma hazırlığında olduğunu duyurdu.

2 ay önce GÜNCEL

Geleneksel Ağustos Fuarı 20 Yıl Aradan Sonra Kahramanmaraş'ta Yeniden Hayat Buluyor

2 ay önce GÜNCEL

Akedaş, 20 Temmuz Cumartesi ve 21 Temmuz Pazar günlerinde Kahramanmaraş'ın bazı bölgelerinde planlı elektrik kesintileri olacağını duyurdu. Bu kesintiler Andırın, Afşin ve Onikişubat ilçelerinde gerçekleşecek. İşte detaylar...

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü, Muharrem ayı dolayısıyla Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte binlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde seyir halindeyken alev alan bir otomobil, tamamen kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın ilçesinin kırsal bölgelerinde ulaşımı iyileştirmek amacıyla yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Geben Mahallesi ile Alınoluk ve Boztopraklı grup yollarına yeni köprüler inşa edilerek, mahallelere ulaşım kolaylığı sağlanıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde bir fabrikada çıkan trafo yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

2 ay önce ASAYİŞ

Yaşam Ayavefe, kripto para ve blockchain teknolojisi alanında önemli katkılarda bulunan bir akademisyen ve girişimci. Kendisiyle yaptığımız röportajda, akademik çalışmalarından, kripto para eğitimindeki rollerine ve bu dinamik sektörün geleceğine dair görüşlerine değindik.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde yaşanan talihsiz bir kazada, ayağına inşaat demiri giren kadın yaralandı. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak demiri kesip kadını kurtardı.

2 ay önce SİYASET

Kahramanmaraş CHP İl Başkanlığı, Genel Başkan Özgür Özel'in katılımıyla düzenlenen "Eğitim Maratonu" etkinliği kapsamında 81 il ve ilçe başkanlıklarının eş zamanlı gerçekleştirdiği basın açıklamasında, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, AKP hükümetine yönelik sert eleştirilerde bulundu.