Şehrin ulaşım ağını geliştirmek için yoğun bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, Andırın'ın çeşitli mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Alanlı, Darıovası, Köklü, Gökgedik, Emirler, Tatarlı, Yeşilyurt, Cambaz, Osmancık, Rıfatiye, Çokak, Efirağzı, Kaleboynu, Geben, Kargaçayırı, Çiçekli, Akgümüş ve Altınyayla mahallelerinde yürütülen çalışmalar sayesinde yerleşim yerlerinin ulaşımı iyileştirildi.

Andirin 9

Ayrıca, Beşbucak Mahallesi'nde toplam 9 bin metrekare kilit parke ve bordür döşeme işlemleri gerçekleştirildi. Camuzluk, Boğazören ve Akçakoyunlu mahallelerinde ise yol iyileştirme uygulamaları yoğun şekilde devam ediyor.

Andirin 4-2

Yeni Köprü İnşaatları

Andırın’ın Geben Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni köprü hızla ilerlerken, Alınoluk ve Boztopraklı grup yolları üzerinde yeni köprü menfezlerin inşası da başladı. Temel hazırlıkları hızla sürdürülen bu köprü menfezlerin, yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırımla kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor. Bu projeler sayesinde yerleşim yerlerinin ulaşım sorunları çözüme kavuşacak.

Kahramanmaraş'ta TUSAŞ Yatırım Alanı ve TOKİ Konutlarına Yeni Ulaşım Hattı! Kahramanmaraş'ta TUSAŞ Yatırım Alanı ve TOKİ Konutlarına Yeni Ulaşım Hattı!

Geben 1

Vatandaşlara Daha Konforlu Seyahat İmkanı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sağlanması amacıyla 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım, yenileme ve asfalt çalışmalarının artarak devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda, şehir genelindeki ulaşım ağının güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi hedefleniyor.

Editör: Dilek Nur