Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yılın ardından "Geleneksel Ağustos Fuarı"nı yeniden düzenlemek için hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Belediye Başkanı Fırat Görgel, fuarın 9 Ağustos Cuma günü kapılarını açacağını belirterek, "Geleneksel Ağustos Fuarı’nı uzun bir aradan sonra tekrar vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz," dedi.

Kahramanmaraş’ta Ekmek Fırınında Çıkan Yangın Korku Dolu Anlar Yaşattı! Kahramanmaraş’ta Ekmek Fırınında Çıkan Yangın Korku Dolu Anlar Yaşattı!

1984 yılından 2000’li yıllara kadar düzenli olarak gerçekleştirilen ve şehrin kültürel hafızasında önemli bir yere sahip olan "Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı", Başkan Görgel'in öncülüğünde yeniden canlanıyor. 9-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuar, KAFUM Atatürk Parkı’nda yapılacak.

Fuar Programı ve Etkinlikler

Başkan Görgel, fuarın kapsamlı programı hakkında bilgi verdi: "Kahramanmaraş’ın geçmişine dair değerli anılar barındıran fuarı yeniden canlandırmak büyük bir mutluluk. Fuar süresince yöresel ürünler, hediyelik eşyalar, çocuk etkinlikleri, konserler, yeme-içme alanları, lunapark ve çeşitli spor etkinlikleri hemşehrilerimizle buluşacak. Vatandaşlarımız, hem eğlenceli vakit geçirecek hem de anılarını tazeleme fırsatı bulacak."

Fuar Hazırlıkları ve Davet

Hazırlıkların hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Görgel, "9 Ağustos Cuma günü gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu büyük organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum," diye ekledi.

Editör: Dilek Nur