• DOLAR 34,09 %0.21
  • EURO 38,09 %0.04
  • STERLIN 45,34 %0.04
  • ALTIN 2.841,32 %0.42
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.900 %3.82
  • ETHERIUM 2.532 %5.5
17°
1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, 18-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen kapsamlı operasyonlarda önemli başarılar elde etti.

1 ay önce GÜNCEL

Kastamonu'da uyuşturucu bağımlısı tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda, bir polis memuru şehit oldu, diğer bir polis memurunun tedavisi ise sürüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraşlı Atıcı Yusuf Dikeç, Paris Olimpiyatları'nda Gümüş Madalya Kazandı.

1 ay önce Ekonomi

1 Ağustos itibarıyla konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatlarına büyük bir zam yapıldı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu ağaca çarpan otomobilde 3 kişi yaralandı.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye’nin birçok il ve ilçelerinde İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinde değişiklikler peş peşe geliyor. Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 3 yıldır devam ettiren Yusuf Kahraman’ın MEB Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne daire Başkanı olarak atanmasıyla birlikte Kahramanmaraş’ta da değişiklik oldu.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Abdulhamidhân Camisi'nde, HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye'nin şehadeti dolayısıyla bir basın açıklaması düzenlendi. Etkinlikte, Haniyye'nin alçak bir suikast sonucu hayatını kaybetmesi ve tüm Gazze şehitleri için ellerin semaya kaldırılması konu edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük yıkıma yol açan Ezgi Apartmanı davasında beklenen bilirkişi raporu açıklandı. Raporda, apartmanın altındaki iş yerindeki tadilat nedeniyle kolon kesilmesi iddialarının asılsız olduğu ve iş yeri yetkililerinin kusursuz olduğu belirtildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş depremlerinin yıktığım Malatya'da bu sabah 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı bir operasyon sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan üç firari hükümlü yakalandı.