• DOLAR 34,10 %0.18
  • EURO 38,10 %0.02
  • STERLIN 45,30 %0.02
  • ALTIN 2.831,97 %0.09
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.560 %1.65
  • ETHERIUM 2.444 %1.99
18°
1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta 31 Temmuz Gecesi İçmesuyu Kesintisi Uyarısı: Onikişubat ve Dulkadiroğlu’ndaki 18 Mahalle Etkilenecek!

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ankara'da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi. Başkan Görgel, ziyarette bakanlığa, deprem sonrası şehirde ortaya çıkan altyapı sorunları ve yeni içmesuyu projeleri ile ilgili taleplerini iletti.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası, doğal güzellikleri ve etkileyici atmosferiyle dikkat çeken Değirmendere Şelalesi olacak.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş ve Adıyaman’da hizmet veren AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., bölgedeki tüketicilere kesintisiz ve kaliteli enerji arzı sağlama sorumluluğunu yerine getirme hedefiyle yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Yenidemir Mahallesi'nde dün başlayan orman yangını, ekiplerin 18 saat süren yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 50 hektar kızılçam ormanının zarar gördüğü bildirildi.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde dün gece meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

1 ay önce GÜNCEL

6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinin yıktığı Malatya'da bu sabah saatlerinde panik yaratan bir deprem meydana geldi.

1 ay önce GÜNCEL

Hamas Lideri İsmail Heniyye Tahran'da Hava Saldırısında Öldürüldü: İşte Hamas Liderine Yönelik Suikastın Detayları...

1 ay önce ASAYİŞ

Kayseri'nin Develi ilçesinde çocukların terlik atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta, zeytinyağı tenekesi içinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapan bir kişi düzenlenen operasyon sonucunda tutuklandı.