Kahramanmaraş Yaylaları, 400 Bin Küçükbaş Hayvanla Ekonomiye Süt ve Peynir Kazandırıyor Kahramanmaraş Yaylaları, 400 Bin Küçükbaş Hayvanla Ekonomiye Süt ve Peynir Kazandırıyor

 Değirmendere Şelalesi yürüyüşü, 3 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve başvurular 1 Ağustos Perşembe günü saat 12.00 itibariyle Büyükşehir Belediyesi’nin internet adresinden alınabilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehri sporla buluşturmak ve özellikle gençler arasında spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla çeşitli faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu haftaki doğa yürüyüşünde, Kahramanmaraş Dağcılık ve Doğa Araştırma Kulübü iş birliğiyle, katılımcılar Andırın ilçesine bağlı Boynuyoğunlu Mahallesi’ndeki Değirmendere Şelalesi’ni keşfedecek.

Yürüyüşe katılacak 80 kişi, doğanın eşsiz manzaraları eşliğinde spor yapma ve yeşilin çeşitli tonlarını görme fırsatını bulacak. Etkinlik, katılımcılara hem fiziksel hem de ruhsal bir yenilenme sunacak. Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğal güzelliklerini keşfetmeye yönelik ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Editör: Dilek Nur