• DOLAR 34,15 %0.16
  • EURO 37,97 %-0.33
  • STERLIN 45,38 %-0.33
  • ALTIN 2.875,94 %0.03
  • BİST100 9.888 %-0.13
  • BITCOIN 63.640 %1.66
  • ETHERIUM 2.657 %3
26°
2 ay önce GÜNCEL

Malatya, 6 Şubat depremlerinin ardından önemli bir araştırma merkezi haline geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Çin’den gelen bilim insanları, Malatya Fayı üzerinde üç yıl sürecek kapsamlı bir inceleme başlattı. TÜBİTAK ve Çin Bilim Akademisi’nin desteklediği bu projede, depremin etkilerini ve gelecekteki riskleri değerlendirmek amaçlanıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesi'nde serinlemek amacıyla hayvanlar için oluşturulan gölete giren 3 kişi boğularak hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaşanan trafik kazalarının önlenmesi için Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Birlik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Kuzugüden, Turgut Özal Bulvarı'na alt ve üst geçitli yol yapılması gerektiğini vurguladı.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki içmesuyu sorunlarını çözmek için kapsamlı bir projeye imza atıyor.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan bölümleri sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım konforunu artırıyor.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, cenaze yemeklerinin artık sunulmayacağına dair bir karar alındı.

2 ay önce GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ev hanımlarının emeklilik imkanıyla ilgili yeni düzenlemeleri duyurdu.

2 ay önce SAĞLIK

Bağırsak parazitlerinin etkisiyle yaşanan sorunlar ve demir, B12 eksikliği gibi sağlık problemlerine doğal çözümler arayanlar için menginik otu oldukça değerli bir bitki olarak öne çıkıyor.

2 ay önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Yolu ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı Arasındaki Ulaşımı İyileştiriyor.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Memişkahya Mahallesi'nde, dikkatsizlik sonucu meydana gelen otomobil ile tır çarpışmasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.