Kahramanmaraş'ın önemli ana arterlerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı'nda yaşanan trafik kazaları ve bu kazaların yol açtığı can kayıpları, şehir halkını endişelendiriyor. Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu'na (BASK) bağlı Birlik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Kuzugüden, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Kuzugüden, yaptığı basın açıklamasında, Turgut Özal Bulvarı'nın Onikişubat ilçesini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi'ne bağlayan önemli bir ana yol olduğunu belirterek, bu yolun "ölüm yolu" olarak anılmaya başlandığına dikkat çekti. Son dönemde artan trafik kazalarının çoğunun ölümcül sonuçlar doğurduğunu vurgulayan Kuzugüden, "Şehrimizde yaşayan herkes, bu yolda sevdiklerini kaybetmenin acısını yaşıyor. Şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara ise acil şifalar diliyorum" dedi.

Adana'da Deprem Beklentisi: Naci Görür'den Uykuları Kaçıracak Uyarı! Adana'da Deprem Beklentisi: Naci Görür'den Uykuları Kaçıracak Uyarı!

Mustafa Kuzuguden

Özellikle acil sağlık hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde sunulabilmesi için Turgut Özal Bulvarı'nın alt ve üst geçitlerle donatılması gerektiğini belirten Kuzugüden, "Ambulansların sıkça kullandığı bu yol, hastaların ve sağlık personelinin hayati önemdeki zaman kaybını minimize etmek adına güvenli ve hızlı bir ulaşım sağlamalıdır. Bu yolu kullanarak hastaneye ulaşanlar, tedaviye daha erken ve etkili bir şekilde başlayabilirler" şeklinde konuştu.

Editör: Dilek Nur