• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.250 %0.31
  • ETHERIUM 2.582 %0.6
16°
2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

2 ay önce YAŞAM

Yaz aylarında sıcaklardan bunalanlar için Erciyes Dağı'nın eteklerindeki Tekir Yaylası, adeta bir sığınak haline gelmiş durumda. Kayseri'nin yanı sıra Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep gibi şehirlerden gelen ziyaretçiler, bu doğal güzelliklerle bezeli bölgede yazın bunaltıcı sıcaklarından kaçıyorlar.

2 ay önce GÜNCEL

Son günlerde sosyal medyada gündem olan "Deprem Kahini" Frank Hoogerbeets'in yaptığı son tahminler, Türkiye için endişe yaratmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli son depremleri üç gün önceden doğru bir şekilde tahmin eden Hoogerbeets, bu sefer İç Anadolu Bölgesi'ni hedef alarak yeni bir uyarıda bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan 14 yaşındaki H.Ş. yaşamını yitirdi.

2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta son dönemde artan konut fiyatları, kiralık ev piyasasında da önemli yükselişlere yol açtı. Kahramanmaraş'ta kira fiyatları ne kadar arttı?

3 ay önce GÜNCEL

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde akşam saatlerinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

3 ay önce ASAYİŞ

Kurban Bayramı tatili boyunca yaşanan trafik kazaları sonucunda 62 kişi hayatını kaybetti, 8 bin 690 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma trafik birimlerinin bayram tatilinde 24 saat esasına göre denetim yaptığını belirtti.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci, ilçe merkezine bağlı kurumda görev yapan tesis amirleri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

3 ay önce GÜNCEL

Engelli vatandaşlara sağlanan ÖTV ve KDV muafiyetli araç alımında suistimallerin önüne geçmek amacıyla yeni düzenlemeler geliyor. Engellilere yönelik pozitif ayrımcılık kapsamında uygulanan bu muafiyetlerin kötüye kullanılmasını önlemek için çeşitli kısıtlamalar getirilecek.

3 ay önce Ekonomi

Kurban Bayramı tatilinde araç sahiplerine yapılan akaryakıt zammı, yeni zamlarla devam ediyor. Daha önce ertelenen zamların ardından, sektör kaynaklarına göre 24 Haziran gecesi benzin ve motorine çifte zam yapılacak.