Kahramanmaraş'ta 40 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi! Kahramanmaraş'ta 40 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şebekesi Çökertildi!

Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin son gününde 597 trafik kazasının meydana geldiğini ve bu kazalarda 13 kişinin yaşamını yitirdiğini, 1007 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Denetimler Sıkı Bir Şekilde Devam Ediyor

Dün yapılan denetimlerde 406 bin 165 aracın kontrol edildiğini ve 21 bin 129 araca hız ve radar ihlali, 39 bin 21 araca ise diğer ihlaller nedeniyle işlem yapıldığını belirtti.

7 Günlük Kaza Bilançosu

Bayram tatilinin yedi günü boyunca meydana gelen trafik kazalarında toplam 62 kişi hayatını kaybetti, 8 bin 690 kişi yaralandı. Bakan Yerlikaya, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Trafik Kurallarına Uymanın Önemi

Yerlikaya, aşırı hız yapmamaya, araçlarda ve otobüslerde emniyet kemeri takmanın ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Trafik kurallarına uymanın önemine dikkat çeken Yerlikaya, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Yolun sonu bayram olsun," ifadelerini kullandı.