• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • STERLIN 45,59 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.045 %0.94
  • ETHERIUM 2.570 %0.94
19°
2 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta yaz sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkarak, termometreler 47 dereceyi gösterdi. Aşırı sıcak hava dalgası, kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Sıcaktan bunalan vatandaşlar, serinlemek için park ve bahçelerdeki gölgelik alanları tercih etti.

3 ay önce Spor

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı ve İş İnsanı Gaffar Akarca, spor camiasındaki beklentilere cevap vereceklerini ve gelecek sezon için şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı. Başkan Akarca, kulübün hiçbir oyuncusu, tesisi ya da malzemesi olmadığını belirterek, tesis yatırımlarından transfer çalışmalarına kadar her şeyin gelecek odaklı planlandığını ifade etti.

3 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın 1800 rakımlı Başkonuş Yaylası, yaz turizmine ev sahipliği yaparak ziyaretçilerine eşsiz doğa deneyimleri sunuyor. Akdeniz'in saklı cenneti olarak bilinen Başkonuş Yaylası, Eko Turizm alanında yaz sezonunu açmış bulunuyor.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

3 ay önce GÜNCEL

Kıyma makineli cinayet olarak bilinen olayda, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüyler ürperten yeni gelişmeler yaşandı. Programın bugünkü bölümünde (21 Haziran) Ayşe Gökburun'un teyzesi Fatma Gökburun, Mehmet Taşpınar hakkında şok edici iddialarda bulundu. Fatma Gökburun, Mehmet Taşpınar'ın 13 yaşındaki kızını uygunsuz görüntülerini yaymakla tehdit ettiğini açıkladı.

3 ay önce GÜNCEL

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Mehmetçik Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel taziye mesajı yayımladı.

3 ay önce GÜNCEL

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör saldırısı sonucu Kahramanmaraşlı Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen yangında, 10 hektar makilik alan büyük zarar gördü. Yangın, Şekeroba ve Dedeler mahallelerinin kesiştiği bölgede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

3 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi Beştepe Mezrasında Orman Yangını Kontrol Altına Alındı.

3 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Erkenez Mahallesi'nde Konteyner Yangını Depremzedelerde Paniğe Neden Oldu.