Fatma Gökburun, o dönem Mehmet Taşpınar hakkında şikayetçi olduklarını belirtti. Bu iddiaları doğrulayan Güllü Çolak, "Ben fotoğrafları gördüm. Çocuğu kandırmış çırıl çıplak fotoğraflarını çektirmiş. Ben Mehmet'e 'o kız kızın yaşında utanmıyor musun?' dedim. Kız annesinin yanında titriyordu. O insanları tehdit etti. Görüntüleri flash bellekte saklıyordu" dedi. Mehmet Taşpınar ise suçlamaları reddederek telefonunun savcı tarafından incelendiğini ifade etti.

Cinayet ve Kıyma Makinesi İddiaları

Kıyma makinesi cinayeti tüm Türkiye'nin gündemine oturmuş durumda. Nikahsız yaşadığı Güllü'nün evden kaçtığını söyleyen Mehmet Taşpınar, Müge Anlı'ya katıldıktan sonra korkunç gerçekler ortaya çıktı. Güllü Çolak bulundu ancak yayına katılan akraba Ahmet, Güllü ve annesinin yıllar önce bir adamı öldürüp cesedi kıyma makinesinden geçirdiklerini iddia etti. İddiaya göre, cinayet sonrası makineden salça çekip dışarıya satan aile, makineyi 10 bin TL gibi yüksek bir değere sahip olmasına rağmen 500 TL'ye elden çıkardı.

Tehdit ve Yeni İddialar

Yayına bağlanan Fatma Hanım'ın kızı Zeynep, Mehmet'in kardeşinden fotoğraf istediğini ve kardeşini, yeğenini öldürmekle tehdit ettiğini belirtti. Zeynep, "Benim 2 yaşında kızım var. Kardeşimi yeğenini öldürürüm bana fotoğraf at diye tehdit etmiş. Biz şikayetçi olduk. Mesajları herkesten silmiş." dedi.

Öldürülen Kişinin Kimliği

Hatice de yeni açıklamalarda bulunarak, Mehmet'in öldürdüğü kişinin isminin Mehmet olmadığını, isim olarak Muhittin veya Muhsin'i hatırladığını söyledi.

Pençe-Kilit'te Uzman Çavuş Cebrail Acar Şehit Oldu, 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi! Pençe-Kilit'te Uzman Çavuş Cebrail Acar Şehit Oldu, 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Bu korkunç cinayet ve etrafındaki iddialar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm Türkiye'nin dikkatini çekmeye devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma ve gelişmeler yakından takip ediliyor.