Kahramanmaraş’ın uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda ikinci hafta sona ererken, fuara olan ilgi hala büyük bir coşku içinde devam ediyor. Şehir sakinlerinin yanı sıra komşu şehirlerden gelen yüzbinlerce ziyaretçi, fuarın sunduğu çeşitli etkinliklerden faydalanıyor. Geçtiğimiz hafta sahnelenen Rafadan Tayfa gösterisi, çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sevilen çizgi film karakterlerinin canlandırıldığı performans, fuar alanını dolduran minik izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Rafadan Tayfa 7 (1)

Eğlenceli gösteride çocuklar, Rafadan Tayfa’nın kahramanlarıyla hem neşeli anlar yaşadı hem de dostluk, arkadaşlık ve iyilik gibi önemli değerleri öğrendi. Eğlenceli bir şekilde doğru davranış modellerini sergileyen karakterler, çocuklara bu değerlerin önemini anlattı. Anne babalar, çocuklarına yönelik etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirterek, düzenlenen programlardan memnuniyetlerini dile getirdi ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Anıldı, Çocuklar İçin Moral Dolu Etkinlikler Düzenlendi Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Anıldı, Çocuklar İçin Moral Dolu Etkinlikler Düzenlendi

Geleneksel Ağustos Fuarı, çocukların ve ailelerinin birlikte keyifli zaman geçirebileceği, öğretici ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir ortam sunmaya devam ediyor.

Editör: Dilek Nur