Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, Kıraç konseriyle devam etti. KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen konserde, sevilen rock sanatçısı Kıraç, hemşehrilerine unutulmaz bir müzik şöleni sundu.

Konser 8

Kahramanmaraş'ta Samanlık Yangını Korkuttu! Kahramanmaraş'ta Samanlık Yangını Korkuttu!

Konserde, Kıraç'ın hit şarkıları arasında yer alan "Zaman," "Gidiyorum," "Kan ve Gül," "Ayşe," "Gülpembe," "Tamirci Çırağı," "Kerkük Zindanı," "Hasretinle Yandı Gönlüm," "Dumanlı Dumanlı Oy Bizim Eller," "Yalan," "Karakaş Gözlerin Elmas," ve "Çayır Çimen Geze Geze" gibi eserler büyük beğeni topladı. Binlerce müziksever, telefon ışıkları ve alkışlarla Kıraç’a eşlik ederek konsere renk kattı.

Konser 4

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, konserin ardından Kıraç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Kıraç, Kahramanmaraş’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kahramanmaraş’a gelmek her zaman beni çok mutlu ediyor. Şehrimiz depremden sonra toparlanmaya çalışıyor ve ilerleme katettiğini görüyorum. Kahramanmaraşlı büyük felaketlerden her zaman daha güçlü çıkar. Umarım bu konserle biraz daha moralleniriz” şeklinde konuştu.

Editör: Dilek Nur