Kahramanmaraş'ta Alkollü Şahıs Tüfekle Dehşet Saçtı! Kahramanmaraş'ta Alkollü Şahıs Tüfekle Dehşet Saçtı!

Yapılan denetimlerde, hakkında arama kararı bulunan 65 kişi, uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi ve hırsızlık suçuna karıştığı tespit edilen 21 kişi olmak üzere toplamda 88 kişi gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 50’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ele Geçirilen Maddeler ve Silahlar

Operasyonlar esnasında 15,38 gram metamfetamin, 67,58 gram esrar, 35,23 gram sentetik kannabinoid, 1432 adet sentetik hap, 13 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen bu maddeler ve silahlar, kamu güvenliğinin sağlanması açısından yapılan çalışmaların etkinliğini gösteriyor.

Whatsapp Image 2024 10 28 At 10.54.56

Trafik Denetimlerinde 611 Araca İşlem Yapıldı

Ayrıca trafik ekipleri, kentte trafik güvenliğini sağlamak ve gürültü kirliliğini önlemek amacıyla yaptıkları denetimlerde 72 araca yüksek sesle müzik yayını yapmaktan, 69 araca abartı egzoz kullanmaktan ve 470 kişiye ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yaptı. Bu denetimler, trafik kurallarına uyum sağlanması ve kamu düzeninin korunması açısından büyük önem taşıyor.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği bu kapsamlı operasyonlar, şehir genelinde suç ve trafik ihlallerinin önlenmesi yönünde kararlılıkla devam ediyor.

Editör: Dilek Nur