Başkan Buluntu: 'Cumhuriyet, Özgürlüğün ve Demokrasinin Simgesidir' Başkan Buluntu: 'Cumhuriyet, Özgürlüğün ve Demokrasinin Simgesidir'

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü onurlandırmak amacıyla Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen  ‘’Cumhuriyet Dönemi Aksesuar ve Giysi “ temalı sergi Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi 'nde, açıldı.

Sergi 3
Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Ayşegül Kirişçi’nin sergi ile bilgilendirme konuşması yapmasından hemen sonra serginin kurdelesi kent protokolü tarafından kesilerek açılış gerçekleştirildi ve sergi topluca gezildi. 

Ekonomi̇ (39)
28-29 Ekim 2024 tarihlerinde devam edecek olan sergi büyük bir ilgi ile karşılandı.

Sergi 4
Serginin açılışına, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Dulkadiroğlu Kaymakamı Hicabi Aytemür, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü V. Ayten Şenel, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart katılım sağladı.
HABER: Oğuz KARAKOÇ

Editör: Dilek Nur