Kahramanmaraş Valiliği, Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda 15 Nisan 2026 tarihinde yaşanan olayda yaralanan öğrencilerin sağlık durumuna ilişkin yeni bir bilgilendirme yaptı.

Kahramanmaraş’ta Yaşlı Kadın Evinde Çıkan Yangında Can Verdi!
Kahramanmaraş’ta Yaşlı Kadın Evinde Çıkan Yangında Can Verdi!
İçeriği Görüntüle

1 Öğrenci Taburcu Edildi

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, yaralı öğrencilerden birinin tedavisinin tamamlandığı ve hastaneden taburcu edildiği bildirildi.

7 Öğrencinin Tedavisi Sürüyor

Açıklamada, toplam 7 öğrencinin farklı hastanelerde tedavi altında olduğu belirtilirken, bu öğrencilerden 5’inin yoğun bakım ünitesinde takip edildiği ifade edildi.

Sağlık Durumları Yakından İzleniyor

Yetkililer, yaralı öğrencilerin sağlık durumlarının ilgili kurumlar tarafından anbean takip edildiğini vurguladı. Açıklamada ayrıca kamuoyunun gelişmeler hakkında düzenli olarak bilgilendirileceği kaydedildi.