Etkinlik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı kapsamında düzenlendi. Azerin, KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen konserde, “Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa”, “Çanakkale Türküsü”, “Ordunun Duası”, “O Mübarek Bayrak İşte Bu Bayrak”, “Türkler Geliyor”, “Ölürüm Türkiyem” ve “Çırpınırdı Karadeniz” gibi eserlerin yanı sıra Kahramanmaraş’ın değerli sanatçılarından Abdurrahim Karakoç’un “Mihriban” ve Âşık Mahzuni Şerif’in “İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım” parçalarını da seslendirdi. Dinleyiciler, Azerin’in performansına bayraklarıyla eşlik etti.

Elitlisans.com: Lisans İhtiyaçlarınız İçin Güvenilir ve Hızlı Çözüm Ortağı Elitlisans.com: Lisans İhtiyaçlarınız İçin Güvenilir ve Hızlı Çözüm Ortağı

Azerin 6

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Azerin'e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Görgel, konuşmasında, “Bugün şehrimizde Azerin’i ağırlamak büyük bir mutluluk. Kahramanmaraş, onu çok seviyor. Geleneksel Ağustos Fuarımızın sonuna geldik ve Cumartesi günü Aynur Özdemir konseriyle fuarımızı tamamlayacağız. Daha güzel organizasyonlarla şehrimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Azerin 7

Azerin ise etkinlikte yaptığı konuşmada, “30 Ağustos Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümünde Kahramanmaraş’ta bu büyük zaferi kutlamak onur verici. Azerbaycan ve Türkiye her zaman omuz omuza, yan yanadır. Burada Azerbaycan ve Türk dünyasını temsil etmek büyük bir gurur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimize rahmet olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Dilek Nur