9 – 31 Ağustos tarihleri arasında KAFUM Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek fuar, 22 gün boyunca çeşitli etkinliklerle dolu olacak.

Etkinliklerin Öne Çıkanları:

  • Açılış Konseri: Fuar, 9 Ağustos Cuma günü saat 21.30’da Kıraç konseri ile başlayacak. Sevilen sanatçı, Kahramanmaraşlılara unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak.

  • Müzik Ziyafeti: Fuar boyunca birçok konser düzenlenecek. Katılımcılar, Bahadır Tatlıöz, Süleyman Güçlü, Mustafa Keser, Hatice Gökçeli, Yavuz Bingöl, Emre Fel, Azerin gibi isimlerin performanslarını izleyebilecek.

    Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Anıldı, Çocuklar İçin Moral Dolu Etkinlikler Düzenlendi Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Anıldı, Çocuklar İçin Moral Dolu Etkinlikler Düzenlendi
  • Çocuk Etkinlikleri: Çocuklar için 13 Ağustos'ta "Rafadan Tayfa", 15 Ağustos'ta "Kaptan Pengu", 20 Ağustos'ta "Maysa ve Bulut" ve 29 Ağustos'ta "Kral Şakir" gibi çeşitli eğlenceli etkinlikler düzenlenecek.

  • Türk Sineması: Açık hava sinemasında Türk sinemasının sevilen filmleri gösterilecek. "Tosun Paşa", "Sahibini Arayan Madalya", "Bizim İçin Şampiyon" ve diğer filmler sinemaseverlerle buluşacak.

  • Şahane Pazar: Süheyl ve Behzat Uygur'un sunacağı "Şahane Pazar" programı 11, 18 ve 25 Ağustos tarihlerinde saat 21.00'de düzenlenecek.

  • Deneyim Alanları ve Çocuk Aktiviteleri: Fuar süresince 16.00 ile 22.00 saatleri arasında çeşitli deneyim alanları, panayır çadırı, survivor parkuru ve VR balon turu gibi aktiviteler yapılacak. Ayrıca, her gün 16.00 ile 00.30 saatleri arasında lunapark açık olacak.

Fuarın diğer detayları ve etkinlik takvimine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Dilek Nur