TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor, şampiyonluk hedefiyle yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandıran kulüp, Sadık Baş, Reşo Akın, Kamil İçer, Muhammet Akarslan, Oltan Karaçullukçu, Alihan Tuncer ve Okan Dernek gibi yeni oyuncuları kadrosuna kattı. Bu oyuncuların resmi sözleşmeleri, Şairler Tepesi'nde düzenlenen törende imzalandı.

Bakan Yerlikaya: 'Yabancı düşmanlığına müsaade edemeyiz' Bakan Yerlikaya: 'Yabancı düşmanlığına müsaade edemeyiz'

Whatsapp Image 2024 06 29 At 11.51.34 (2)

İmza töreninde Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği de büyük bir katılımla yer aldı ve desteklerini gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İstiklalspor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve Sportif Direktör Ergün Keleş ile özel görüşmeler gerçekleştiren dernek üyeleri, şampiyonluk için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

Whatsapp Image 2024 06 29 At 11.51.34

Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Başkanı Halil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e, Dernek Yöneticisi Ali Erbilir ise İstiklalspor Kulüp Başkanı Gaffar Akarca'ya kaşkol hediye ettiler, takıma olan desteklerini bir kez daha vurguladılar.