Yenilenebilir Enerjinin Geleceği: Sürdürülebilir Çözümler Yenilenebilir Enerjinin Geleceği: Sürdürülebilir Çözümler

20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenecek fuar için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Görgel, etkinliğin açılış tarihi olan 9 Ağustos Cuma günü için büyük bir heyecan taşıdıklarını ifade etti.

Başkan Görgel, fuar hazırlıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş’ımızın kültürel geçmişinde önemli bir yere sahip olan Geleneksel Ağustos Fuarı’nı 20 yıl aradan sonra yeniden vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Fuarımızın açılışını 9 Ağustos Cuma günü gerçekleştireceğiz. Hazırlıklar oldukça yoğun bir şekilde sürüyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek fuarda; yöresel ürünler, hediyelik eşyalar, çocuk etkinlikleri, konserler, yeme-içme alanları, lunapark ve çeşitli spor etkinlikleri hemşehrilerimizle buluşacak” dedi.

Başkan Görgel, organizasyonun başarısı için emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederken, tüm vatandaşları fuara davet etti. “Vatandaşlarımız fuarda çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirebilir ve anılarını tazeleyebilir. Hep birlikte bu önemli etkinlikte buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu.

Editör: Dilek Nur