Kahramanmaraş’ta Geleneksel Ağustos Fuarı, 17 Ağustos Pazartesi günü hem ailelere hem de Yeşilçam tutkunlarına özel iki etkinliğe ev sahipliği yapacak. KAFUM Fuar Alanı’nda önce “Aileler Yarışıyor” heyecanı yaşanacak, gecenin devamında ise Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın başrollerini paylaştığı “Dila Hanım” açık hava sinemasında gösterilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, konserlerin yanı sıra yarışmalar, kültür-sanat programları ve sinema gösterimleriyle devam ediyor. Fuarın 17’nci gününde hazırlanan programda iki farklı etkinlik ziyaretçilerle buluşacak.
Saat 20.00’da Aileler Yarışacak
Günün ilk etkinliği saat 20.00’da “Aileler Yarışıyor” programıyla başlayacak. Sunuculuğunu Osman Doğan’ın üstleneceği yarışmada aileler, kendilerine yöneltilecek sorulara doğru cevap verebilmek için mücadele edecek.
Katılımcıların hem genel bilgilerini hem de aile bireylerinin birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını sınayacak programın eğlenceli anlara sahne olması bekleniyor. Osman Doğan’ın sunumuyla gerçekleştirilecek yarışma, ailelere birlikte vakit geçirebilecekleri farklı bir fuar deneyimi sunacak.
Türkan Şoray ve Kadir İnanır KAFUM Perdesinde
Saatler 21.30’u gösterdiğinde ise KAFUM’da bu kez Yeşilçam nostaljisi başlayacak.
Türk sinemasının unutulmaz isimleri Türkan Şoray ile Kadir İnanır’ın başrollerini paylaştığı “Dila Hanım”, açık hava sineması kapsamında beyaz perdeye yansıtılacak.
Yeşilçam'ın hafızalarda yer edinen yapımlarından Dila Hanım'ı açık havada izleme fırsatı yakalayacak sinemaseverler, fuar atmosferinde nostaljik bir akşam geçirecek.
Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Pazartesi günü KAFUM’da gerçekleştirilecek her iki programa da tüm vatandaşları davet etti.
Next


