• DOLAR 34,03 %-0.14
  • EURO 38,08 %0.34
  • STERLIN 45,26 %0.34
  • ALTIN 2.830,79 %1.00
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.011 %5.02
  • ETHERIUM 2.474 %7.56
24°

Trafik kazası Haberleri

trafik kazası haberleri ve güncel trafik kazası gelişmeleri, trafik kazası ile ilgili tüm video, trafik kazası fotoğrafları ve trafik kazası haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Onbaşı Buğra Sarı (24), memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde toprağa...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, bir otomobilin koyun sürüsüne çarpması sonucu 7 küçükbaş hayvan telef oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Yamaçtepe Mahallesi'nde, hafriyat yüklü bir kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüsün domates yüklü traktör römorkuna arkadan çarpması sonucu 4 kişi ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Pazarcık'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: Biri Bebek 3 Kişi Yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta, hafif ticari araç ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, tır ile otomobilin karıştığı trafik kazasında ikisi ağır, dördü çocuk olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın yan yatması sonucu 1 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNCEL

İstanbul Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Kahramanmaraşlı Polis Memuru Mustafa Peksoy, görev başında şehit oldu. Bu acı haber, Peksoy’un...