Kahramanmaraş, TEKNOFEST 2024 Yarışlarına Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor! Kahramanmaraş, TEKNOFEST 2024 Yarışlarına Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor!

İstanbul'da trafik denetimi sırasında bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı. Şehit Peksoy’un naaşı, Kahramanmaraş Havaalanı’na getirildikten sonra mesai arkadaşları tarafından cenaze aracıyla Alanlı Mahallesi’ndeki baba evine taşındı. Türk bayrağına sarılı naaş, burada helallik alınmasının ardından Alanlı Mahalle Mezarlığı’na getirildi.

Whatsapp Image 2024 08 23 At 18.38.34

Cenaze töreni sırasında şehidin annesi Döne Peksoy, babası Yusuf Peksoy, ablası Müşüre Sağıroğlu ve kardeşleri Muhammet ve Ömer Peksoy güçlükle ayakta durarak taziyeleri kabul etti. Kahramanmaraş İl Müftü Vekili Mehmet Demir tarafından ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Peksoy, Alanlı Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Whatsapp Image 2024 08 23 At 18.38.34 (1)

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mevlüt Kurt ve Mehmet Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Vekili Metin Cengiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Dilek Nur