• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • STERLIN 45,30 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
20°

Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Cengiztopel Mahallesi'nde bir ikamette çıkan yangında ev sahibi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Uçuruma Düşen Vatandaş Askeri Helikopterle Kurtarıldı. Ağır Yaralanan 25 Yaşındaki Genç Hastanede Hayatını Kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Sadıklı Mahallesi’nde, bir kişinin uçuruma yuvarlanması üzerine kurtarma ekipleri seferber oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta, sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, baraj gölüne düştü.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan üzücü bir kaza sonucu, 76 yaşındaki Abdullah Purtaş isimli elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta 'garanti kupon' vaadiyle piyasayı 40 milyon lira dolandıran 14 kişi tutuklandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu makamında ağırladı. Başkan Görgel, “Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazası maddi hasara yol açtı.

ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın eşsiz güzelliklerini keşfetmek isteyenler için Menzelet Barajı üzerinde düzenlenen tekne turları başladı.

ASAYİŞ

Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş dahil 29 ilde düzenlenen operasyonlarda 108 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Ev Yangını: İtfaiye Ekiplerinin Zamanında Mudahalesiyle Kontrol Altına Alındı.