Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, göreve geldikten sonra ilk ziyaretini Kahramanmaraş’a gerçekleştirdi. Ziyaret, Valilik ziyareti ile başladı ve ardından Afet Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıya; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve diğer yetkililer katıldı.

Buyuksehir Belediyesi Ziyareti 2

Sağlık Tesisleri ve İncelemeler

Toplantının ardından Bakan Memişoğlu ve beraberindeki heyet, Şehirler Arası Otobüs Terminali yanına inşa edilen Acil Durum Hastanesi ve Türkoğlu Acil Durum Hastanesi inşaat alanlarını ziyaret ederek projelerin son durumunu yerinde inceledi.

PUBG Mobile Hesap Almanın Avantajlarını Yaşayın PUBG Mobile Hesap Almanın Avantajlarını Yaşayın

Hastane Insaati 1

Başkan Görgel'den Değerlendirmeler

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Bakan Memişoğlu’nu makamında ağırladı ve yeni sağlık projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Görgel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle göreve geldikten sonra ilk ziyaretini şehrimize gerçekleştiren Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu ile bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. 6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizde yapımına başlanan sağlık tesislerini yerinde inceledik, son duruma ilişkin bilgiler aldık. Devamında Sayın Bakanımızı Büyükşehir Belediyemizde misafir ederek yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgileri paylaştık. İnşallah Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak tesislerle sağlık alanındaki sorunlarımız çözüme kavuşacak. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Buyuksehir Belediyesi Ziyareti 1

Editör: Dilek Nur