İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen 'Kıskaç-20' operasyonları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Operasyonların koordinasyonunda Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı tarafından İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerinin çalışmalarının başarıyla sonuçlandığını belirtti.

Adana, Ankara, Adıyaman, Antalya, Aksaray, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Mersin, Muş, Sakarya, Sinop, Siirt, Şırnak, Tokat ve Uşak illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, örgütün farklı yapılanmaları içerisinde faaliyet gösteren şüphelilerin yakalandığı bildirildi. Şüphelilerin örgütün "Gaybubet Evi" olarak adlandırdığı gizli hücre evlerinde saklandıkları ve ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları tespit edildi.

Kahramanmaraş'ta Otomobil Taş Duvara Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı! Kahramanmaraş'ta Otomobil Taş Duvara Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı!

Operasyonlar sırasında çok miktarda döviz, Türk Lirası ve dijital materyalin de ele geçirildiği açıklandı. Şüpheliler hakkında ise örgüt mensuplarıyla ilişkili oldukları, örgütsel faaliyetlerde bulundukları ve daha önce hapis cezalarıyla ilgili arama kayıtlarının bulunduğu belirtildi. Operasyonların devam edeceği vurgulandı ve güvenlik güçlerinin milletin huzuru ve birliği için kararlılıkla çalışmalarını sürdürecekleri ifade edildi.