Sporun ve sporcuların yanında yer alan, şehrinde sporu teşvik eden ve gençler arasında sporun yaygınlaştırılması için aktif çalışmalar yürüten Başkan Fırat Görgel, 2024 Paris Olimpiyatları için özel bir destek mesajı yayımladı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 'Kahramanmaraş'ta Büyük Deprem Beklemiyoruz' Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 'Kahramanmaraş'ta Büyük Deprem Beklemiyoruz'

204 ülkeden 10 bini aşkın sporcunun mücadele edeceği olimpiyatlarda Kahramanmaraşlı sporcular Rümeysa Pelin Kaya, Burhan Akbudak ve Yusuf Dikeç’in de yer alacağını belirten Başkan Görgel, “Milli sporcularımızın kazandığı başarılar ve verdikleri mücadelelerle her zaman gurur duyuyoruz. Paris Olimpiyatları’nda da ülkemize madalyalar kazandırarak bayrağımızı en yükseğe taşıyacaklarına olan güvenimiz tam” dedi.

Başkan Görgel, “Olimpiyatlarda mücadele edecek hemşehrilerimiz Rümeysa Pelin Kaya, Burhan Akbudak ve Yusuf Dikeç’e başarı dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah bu sporcularımız, uluslararası arenada şehrimizi ve ülkemizi gururlandırmaya devam edecek. Tüm milli sporcularımıza inancımız ve güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

Editör: Dilek Nur