Kahramanmaraş’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 9. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programları, Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği’nde gerçekleştirilen anlamlı ziyaretle başladı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, üniversite rektörleri, kaymakamlar, belediye başkanları, askeri yetkililer ve çok sayıda protokol üyesi, sabah erken saatlerde şehitlikte bir araya geldi.

Şehitlik Ziyareti (1)

Şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakan heyet, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan dualar eşliğinde, 15 Temmuz’da vatan uğruna hayatını kaybeden kahramanları minnetle andı.

Kahramanmaraş Depremi Sonrası Sahte Mezuniyet Skandalı!
Kahramanmaraş Depremi Sonrası Sahte Mezuniyet Skandalı!
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "15 Temmuz; milletimizin imanla ve cesaretle hainlere karşı direniş destanı yazdığı gündür. Bugün, şehitlerimizi dualarla anarken, aynı kararlılıkla birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.