Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) yönetiminde önemli değişiklikler yaşandı. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ve Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan görevlerinden alındı. Genel Müdürlük görevine Mehmet Demiroğlu atanırken, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Cihad Vardan getirildi.

Adana'da Deprem Beklentisi: Naci Görür'den Uykuları Kaçıracak Uyarı! Adana'da Deprem Beklentisi: Naci Görür'den Uykuları Kaçıracak Uyarı!

TUSAŞ Yönetiminde Değişim Rüzgarları

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Genel Kurul sonucunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Cihad Vardan seçildi. Hemen ardından düzenlenen yönetim kurulu toplantısında ise Mehmet Demiroğlu, Genel Müdür olarak atandı.

Yeni Genel Müdür: Mehmet Demiroğlu

Mehmet Demiroğlu, TUSAŞ’ta uzun yıllar boyunca çeşitli pozisyonlarda görev almış, son olarak 'Helikopter Genel Müdür Yardımcısı' olarak çalışmaktaydı. Demiroğlu, 2016 yılından beri Genel Müdürlük görevini yürüten Temel Kotil’in yerine geçecek.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı: Ömer Cihad Vardan

Ömer Cihad Vardan, TUSAŞ’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Vardan, yeni göreviyle birlikte TUSAŞ’ın stratejik hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol üstlenecek.

Görev Değişikliklerinin Etkileri

TUSAŞ’taki bu önemli görev değişiklikleri, şirketin gelecekteki projeleri ve hedeflerine yönelik stratejik adımlarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Yeni yönetimin, TUSAŞ’ın mevcut projelerini daha ileriye taşıması ve yeni projelere imza atması bekleniyor.

Editör: Dilek Nur